Sport

“Želja” dočekuje “Dinamo” u praznom Čairu

Okršaj prvog i drugog na tabeli možete zamišljati svakako, osim na način na koji će se u subotu sudariti rukometaši Železničara i Dinama u praznom Čairu.

Već neko vreme se zna da ovaj duel neće imati ama baš nikakav takmičarski značaj, jer Pančevci su svakako pobednici osnovnog dela ARKUS lige, „Želja“ ne može sa drugog mesta ni gore, ni dole, a bodovi se u plej-of ne prenose. A svemu tome treba dodati aktuelnu situaciju sa širenjem virusa korona, zbog koje će se utakmica igrati bez prisustva gledalaca.

Ali, odluka nadležnih je takva da će se meč 21. kola ipak odigrati, a, u slučaju da takmičenje bude nastavljeno po uobičajenom planu, biće uvertira za okršaj istih rivala u Pančevu, u prvom kolu plej-ofa 4/5. aprila. Podsetimo, jesenas je Železničar slavio u dvorani „Strelište“ rezultatom 28:27.

“Situacija je takva da ovaj meč naprosto treba „odraditi“. Zbog svih okolnosti, ali i činjenice da smo mi još pre utakmice sa Obilićem ušli u jedan specifičan sistem rada, sa ciljem da vrhumac forme tempiramo za početak plej-ofa. Igrači su trenutno dosta „teški“, pokušaćemo da ih jednako opteretimo i da, u takvim uslovima, ostvarimo najbolji mogući rezultat. Bilo bi lepo nastaviti pobednički niz kod kuće, ali znamo zašto sve ovo radimo. Pretpostavljam da je slična situacija u Dinamu, oni pre plej-ofa imaju i fajnal-for Kupa Srbije”, istakao je trener Đorđe Teodorović.

 

Utakmica počinje u 18.30 časova, sudiće je Alimpić i Crnjanski iz Bačke Palanke, a ljubitelji rukometa mogu pratiti prenos putem linka na sajtu ARKUS lige.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com