Sport

“Želja” čuva tim: Trio ostaje još dve godine

Nakon što je produžio saradnju sa trenerom Đorđem Teodorovićem i za sledeću sezonu, Rukometni klub Železničar okrenuo se formiranju ekipe za budući period. Dogovoren je produžetak ugovora na još dve godine sa Miroslavom Kocićem, Đorđem Spasićem i Aleksandrom Pavlovićem!

Kocić je kapiten ekipe i ove sezone jedan od najboljih igrača čitave ARKUS lige. Spasić, kome je ovo treća uzastopna sezona u „Želji“, Kocićev je zamenik i trenutno, po oficijelnoj statistici, treći srelac lige i drugi po broju zvaničnih priznanja za igrača utakmice. Pavlović je glavni organizator igre niškog tima, rukometaš koji je ponikao u Železničaru, a nakon nekoliko godina odsustva, vratio se u matični klub pred početak prošle sezone.

“Sa svom trojicom smo dogovorili uslove po kojima su ugovorno vezani za klub do leta 2022. godine! Na taj način smo već sada sačuvali, ne samo „kostur“, nego gotovo čitavu ekipu, jer skoro svi ostali igrači već imaju važeće ugovore i za sledeću sezonu. Postupamo planski, obezbedili smo kontinuitet koji dugo nije postojao u našem klubu, tako da sada možemo da se okrenemo popuni određenih pozicija u timu, u skladu sa smernicama stručnog štaba. Dobar glas daleko se čuje, igrači nam veruju, jer je ispunjeno sve što je obećano, a „Želja“ postaje sve interesantniji perspektivnim momcima koji žele da napreduju u karijeri. Klub je i dalje u fazi finansijske stabilizacije, koja ide zadovoljavajućim tokom, poslujemo stopostotno transparentno i domaćinski, primarni rezultatski cilj za tekuću sezonu već je ispunjen, a pokušaćemo da ga nadogradimo u plej-ofu, tako da imamo razloga za zadovoljstvo”, istakao je Ljubomir Pavlović, predsednik Železničara.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com