Promo

Želite da radite u inostranstvu? Steknite nova iskustva, putujte i dobro zaradite – OGLASI ZA POSAO

FERON AGENCIJA

Ako ste student i treba Vam kraća poslovno angažovanje tokom leta, možda ugostiteljski profesionalac u potrazi za kompanijom čiji standardi odgovaraju Vašim kvalitetima, radnik kome je potreban stabilan posao u proizvodnji ili jednostavno želite da doživite nešto drugačije i novo, agencija FERON iz Beograda ima zanimljivu ponudu za Vas.

FERON je kompanija specijalizovana za preselekciju kandidata i posredovanje u zapošljavanju. Tokom desetogodisnjeg iskustva zaposlili su veliki broj kandidata za rad u inostranim rečnim i okeanskim brodovima, hotelima, restoranima I fabrikama.

Kao ugostiteljski radnik na rečnom brodu možete zaraditi od 1.500 do 4.000 evra, putovati Evropom i steći  jedinstveno iskustvo dok uživate u pozitivnom radnom okruženju. Zaposlenima je obezbeđen smeštaj i hrana dok traje ugovor, životno osiguranje, plaćen odmor svaka dva meseca, na taj način su mesečni troškovi dok traje ugovor svedeni na minimum. Sve kompanije najveću potražnju imaju za kuvarima svih profila – od asistenta, junior kuvara, chef de partie, sous chef do executive chef. Zapošljavaju se sobari i sobarice, barmeni i barmenke, bar menadžeri, konobari, SPA osoblje, nautičko osoblje, fitnes treneri pa neretko i muzičari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FERON (@feron.employment)

Student ste i zbog obaveza na fakultetu nemate vremena za duži poslovni angažman, FERON  ima u ponudi odlično plaćene letnje poslove na rečnim brodovima. Mozete zaraditi 1.700 evra mesečno, pri čemu je angažman pokriven francuskim ili svajcarskim tipom ugovora. Angažman traje dva meseca ili duže. Angažovana lica imaju obezbeđen smeštaj na brodu i hranu, a troškove puta pokriva poslodavac.

Foto: FERON

Za sve one koji nemaju toliko iskustva u ugostiteljstvu, a žele da uplove u letnju avanturu sa kopna, FERON će ponuditi posao u nekom od hotela ili ugostiteljskih objekata u Hrvatskoj, Grčkoj, a možda budete imali želju i da otputujete malo dalje – u Dubai ili Saudijsku Arabiju. Kao i uvek, poslodavac obezbeđuje radnu dozvolu, pokriva troškove puta i smeštaja, a Vi možete da zaraditi od 1.300 do 2.300 evra mesečno.

Foto: FERON

Ugostiteljstvo Vas ne zanima?
Imate bogato iskustvo kao operater u proizvodnji ili bi voleli u tome da se oprobate?
Odlično!

FERON agencija ce Vam ponuditi posao u nekoj od fabrika koja se bavi automobilskom ili drugom proizvodnom industrijom  u Českoj Ili Slovačkoj. Poslodavac snosi troškove radne vize, osiguranja, smeštaja i prevoza. Kroz ceo proces zaposlenja vode Vas regruteri agencije sa desetogodišnjim iskustovom. Vaše je samo da se upustite u avanturu i počnete da zarađujete najmanje 850 evra mesečno.

Sve otvorene pozicije možete pogledati na stranici FERON agencije, sigurni smo da ćete uspeti da pronađete posao po svojoj meri. Srećno!

Ukoliko imate dodatnih pitanja u vezi uslova rada i otvorenih pozicija, kontaktirajte agenciju FERON. 

Kneza Miloša 28, Beograd 11000, Srbija
Kontakt telefon:

+381 (011) 36 11 231

Email adresa

FACEBOOK + INSTAGRAM

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com