Sport

Železničaru četvrto mesto na međunarodnom turniru u Makedoniji

Kako su niški rukometaši najpre upisali dve pobede na startu međunarodnog turnira koji se održao  u Strugi, a potom izgubili od Konstance, ostalo im je da se nadaju osvajanju trećeg mesta, međutim upisali su i drugi poraz. Na kraju, nisu se obrukali, pa se sa turnira koji predstavlja pripremni period kluba vraćaju kao četvrtoplasirani.

Po dve pobede i dva poraza, na kraju četvrto mesto-to je učinak rukometaša Železničara na 46. tradicionalnom međunarodnom turniru u makedonskoj Strugi.

“Želja” je u borbi za treće mesto izgubio od Feniksa iz Tuluza rezultatom 32:24 (16:14).

“To što su utakmicu odigrali bez lakše povređenog Stevana Sretenovića, a od 18. minuta na terenu, takođe zbog povrede, nije više bilo ni Predraga Vejina, što su promašili skoro dvocifren broj „zicera“ i što su trojica golmana sakupila ukupno tri odbrane, neki su od faktora koji su doveli do slabije partije vicešampiona Srbije” stoji na sajtu kluba.

Nišlije neće puno odmarati jer ih već za nekoliko dana očekuje regionalna SEHA liga. U prvom kolu sastaće se sa Vojvodinom a taj meč je na programu 28.avgusta u 20:45 u hali Čair.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com