Sport

Železničar uspešan na startu međunarodnog turnira

Rukometaši Železničara trenutno borave na 46. tradicionalnom turniru u Makedoniji, na čijem su startu upisali pobedu nad domaćom Strugom od 25:20 (14:12). Ovaj turnir igra se u specifičnom ambijentu na otvorenom, na terenu „Ženske plaže“ kraj Ohridskog jezera.

Nišlije su sve vreme kontrolisale rezultat, Struga nijednom nije bila u vođstvu, samo je dva puta na startu meča (1:1 i 2:2) uspela da izjednači.

Veselin Vujović je meč počeo sa postavom Mihaljević na golu, Spasić i Kljajić na krilima, sa Jevtićem na crti, a bekovskom linijom Sretenović-Knežević-Vejin, sa izmenom odbrana-napad Mađar-Sretenović.

Trener Vujović je u ovom meču ukazao šansu svim igračima.

Železničaru je potpuno pripala završnica susreta, u seriji 5:1 Banduka i Babić postigli su po dva gola, za sigurnih 25:20 na kraju. „Želja“ u četvrtak od 19:15 časova igra protiv švedskog Alingsasa.

ŽELEZNIČAR: Mihaljević (6 odbrana), Lazić (6 odbrana), Demirović, Janković 1, Milovanović 2(1), Sretenović 3, Mađar, Vejin 1, Spasić 5(1), Savić 2, Babić 2, Jevtić 2, Damjanović, Ćeranić 1, Kljajić 2, Banduka 2, Knežević 2.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com