Sport

Železničar testira novi tim protiv Metaloplastike

Vratiće se rukometaši Železničara na mesto koje ih je prethodne sezone koštalo osvajanja duple krune, jer su upravo u Šapcu propustili šansu da postanu šampioni države. Međutim, predvodiće ih novi trener koji je na istom tom mestu napravio najveće uspehe.

Ovako su utakmicu najavili iz kluba, a tamo je, prema njihovim prognozama, sve spremno za ispisivanje novih uspeha. Potrudiće se da u predstojećoj sezoni budu uspešniji na svim frontovima, ali pre svega da što bolje odrade drugi deo priprema u okviru kojeg ih očekuje i ovaj meč protiv Metaloplastike.

“Često sam prisutan u Šapcu, gostovao sam tamo i sa Zagrebom ne tako davno, tako da ova utakmica nije spektakularna sa aspekta nekog mog povratka u „Zorku“. To je, pre svega, jedna lepa prilika da vidimo šta smo i koliko uradili u dosadašnjem toku priprema. -Da ne izbacujem sad onu toliko ofucanu trenersku frazu da je rezultat nebitan. Naravno da je bitan u smislu da ćemo pokušati da odigramo što bolje i pobedimo, ali mene zaista ne bi zabrinuo ni eventualni poraz.” ističe Veselin Vujović.

On dodaje da bi ga više zabrinula neka ubedljivija pobeda niške ekipe koja bi mogla da zavara mnoge. Naglasio je da će dati šansu svim svojim igračima.

Prvi test je večeras od 18:30 časova kada će Metaloplastika biti domaćin našim rukometašima, a revanš je zakazan za subotu, kada će Šapčani gostovati na Čairu u istom terminu. To će ujedno biti i premijera novog tima na čelu sa novim trenerom za niške navijače.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com