Sport

Železničar doveo veliko pojačanje

U Nišu je odjeknula rukometna “bomba”! Gledajući igračku biografiju, ne pamti se da je zvučnije pojačanje stiglo u Železničar. Prekaljeni desni bek Aleksandar Stojanović (36) novi je član niškog kluba.

Reč je o rukometašu sa prebogatom internacionalnom, ali i zapaženom reprezentativnom karijerom. Za nacionalni tim naše zemlje nastupao je na Svetskom prvenstvu 2009. i Evropskom prvenstvu 2010. godine, a iza njega je deset sezona u Ligi šampiona. Nastupao je za Vardar, Celje, Metalurg, Kopar, Kadeten Šafhauzen, Balmazujvaroš, Antaliju i francuski Istr, a ubedljivo najdublji trag ostavio je u Švajcarskoj.

“Posle okruglo 15 godina se vraćam u srpski rukomet. Drago mi je da je to baš u Nišu, za koji me vežu možda i najlepše uspomene iz karijere, iz vremena kada sam igrao za reprezentaciju. Jedva čekam da se priključim novim saigračima i nadam se da ću svojim zlaganjem na treninzim i utakmicama doprineti ostvarivanju što boljih rezultata Železničara”, istakao je Stojanović po potpisivanju ugovora do kraja sezone.

Železničar će narednu prvenstvenu utakmicu odigrati u utorak 8. oktobra, kada će, od 18.30 časova u hali Čair, dočekati ekipu Šamota.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com