Sport

Železničar dočekuje Vojvodinu za oproštaj s navijačima u ovoj sezoni

Rukometaši Železničara dočekaće aktuelnog šampiona ekipu Vojvodine, u poslednjoj utakmici sezone pred svojim navijačima, u subotu, 18. maja, od 18.30 časova. Zbog započetih radova na promeni parketa u hali Čair, u susret predstojećem Evropskom prvenstvu za košarkašice, meč se igra u sali Osnovne škole „Dušan Radović”, a ulaz je slobodan.

Dva kluba sastala su se u prvom kolu SEHA Gazprom lige, kada su Nišlije poražene od aktuelnog šampiona rezultatom 20:27. Nakon toga odigrali su još četiri meča, ali Železničar ni jednom nije uspeo da ostvari pobedu.

Vojvodina je zabeležila stopostotan učinak i, pre nekoliko dana, matematički overila sedmu uzastopnu titulu šampiona Srbije, dok su Nišlije ispustile kontrolu situacije čak i kada je borba za drugu poziciju u pitanju.

Iz “Želje” poručuju da imaju nekoliko motiva za pobedu. Osim namere da se Vojvodina savlada iz šestog pokušaja, želje da se ostane u igri za poziciju broj dva pred poslednje kolo, niški rukometaši morali bi da se potrude da se iskupe, pre svega za nedopustivo izdanje iz Novog Pazara od pre par dana, ali i za brojna druga razočarenja ove sezone.

“Mislim da će uravo taj segment, motiv, presuditi u ovoj utakmici. U smislu, da ostaje pitanje koliko će rasterećena Vojvodina doći u Niš, s obzirom na to da je već obezbedila titulu, ali, pre svega, sa kakvim će stavom naši rukometaši ući u utakmicu. Ne treba ni trošiti reči o izdanju u Novom Pazaru. Neke stvari, kao što su promašeni penali, ziceri, poklanjanje lopte direktno u ruke protivniku, trener ne može da kontroliše”, istakao je trener Svetislav Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com