Sport

Železničar dočekuje ekipu Šamota

Rukometaši Železničara u utorak, 8. oktobra, od 18,30 časova, dočekuju u hali “Čair” ekipu Šamota iz Aranđelovca u poslednjoj utakmici četvrtog kola ARKUS lige.

Pobeda Nišlijama donosi plasman na deobu pozicija od dva do četiri i to sa ekipama koje su već pobedile u prethodna dva kola, Novim Pazarom i Dubočicom, što je zona plasmana u plej-of, već na samom startu takmičenja.

“Ova utakmica je pitanje našeg pristupa. Ako u nju uđemo maksimalno odgovorno i požrtvovano, uveren sam da konačan uspeh neće izostati. Ekipu Šamota respektujemo, ne zavarava nas njihov položaj na tabeli, već nekoliko sezona unazad su stabilni superligaši, ali nama je prethodna pobeda u Leskovcu dala veliki vetar u leđa, a dodatni motiv nam je to što znamo na koju nas poziciju „izbacuje“ eventualni trijumf sutra uveče. To je ono gde želimo da budemo i na kraju lige i zato ćemo učiniti sve da osvojimo dva boda”, istakao je trener Đorđe Teodorović.

Šamot je u prva tri kola poražen u Leskovcu, Subotici i od Zvezde kod kuće. Na drugoj strani, Nišlije bi sutra mogle do svog trećeg uzastopnog trijumfa, koji bi, poručuju iz tabora “Želje”, bio lepa uvertira za dva vezana gostovanja koja slede, Zvezdi i Spartaku.

“Nećemo dozvoliti da nas zavara tabela. Mi smo ekipa koja samo kada pruži svoj maksimum može da se nada uspehu, a ovo je, ipak, utakmica u kojoj bi sve osim osvajanja dva boda bilo razočaranje. Zaista smo dobili veliki elan posle pobede u Leskovcu i želimo da nastavimo trijumfalnim putem, a nadam se da ćemo, kao i protiv Novog Pazara, imati lepu podršku sa tribina”, poručio je Vladimir Jevtić, pivot niškog tima.

Utakmicu će suditi Branislav Nenadić i Darko Stefanović, a ulaz je slobodan za sve posetioce.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com