EkonomijaPolitika

Mihajlo Zdravković ostaje gradski većnik

Odbor za imenovanje Skupštine grada Niša, na danas održanoj sednici, dao je pozitivno mišljenje da Mihajlo Zdravković, pored funkcije gradskog većnika, obavlja i funkciju direktora “Aerodroma Srbije”.

Ivan Jovanović, predsednik Odbora za imenovanje; Foto: Niške vesti

“Gradski većnik Mihajlo Zdravković je imenovan aprila za direktora novog preduzeća, koje se zove “Aerodromi Srbije” i čije će sedište biti u Nišu. Pošto je gradski većnik, morao je da zatraži saglasnost za obavljanje druge javne funkcije, koju je danas i dobio”, rekao je Ivan Jovanović, predsednik Odbora za imenovanje.

Mihajlo Zdravković, obavljao je funkciju člana Nadzornog odbora Aerodroma Niš, na koju je, u međuvremenu, dao ostavku, rečeno je na sednici Odbora.

Pozitivno mišljenje Odbora za imenovanje treba da odobri Agencija za borbu protiv korupcije.

Na sednici je bilo prisutno pet članova Odbora, od ukupno sedam. Nisu prisustvovali Zoran Perišić, zbog obaveza, i Radmila Popović iz Niške inicijative.

Odbor za imenovanje; Foto: Niške vesti

Odbor je, takođe, doneo odluku da Maja Golubović Stojanović, predstavnik zaposlenih, stupi na funkciju člana Školskog odbora Osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” u Malči.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com