PolitikaRegion

Zdrava Srbija otvorila kancelarije u Vlasotincu

Zdrava Srbije otvorila je danas kancelarije u Vlasotincu, sa željom da svoja iskustva iz opštine Čajetina, koja je trenutno jedna od najrazvijenih u Srbiji, prenese i na ovaj kraj. Vlasotince zaslužuje da bude na mapi razvijenih Opština, a ima i potencijala da bude poput Zlatibora, turistički centar Juga Srbije.

 

Milan Stamatović, prdsednik Opštine Čajetina i stranke Zdrava Srbija

“Ako imate ideje, ako imate zdrav program, kako i sam naziv partije govori, onda možete da napravite i dobar rezultat. To može da bude i razvojna šansa za one koji znaju, koji hoće i koji mogu. Dugo godina je ovaj kraj zapostavljan. Mi imamo iskustva sa obnovom devastiranih lokalnih samouprava, jer i sami smo nasledili jednu takvu opštinu, Opštinu Čajetina i za jednih 10 do 15 godina, od jedne nerazvijene lokalne samouprave, nesebičnim radom, odricanjem, dobrom namerom, dobrom voljom, uspeli smo da napravimo jednu od najrazvijenihih lokalnih samouprava u Srbiji. I ovde može da se primeni sve ono što smo primenili u svojoj opštni, jer svaka lokalna samouprava je država u malom i vi možete u svakoj sredini da nađete načine, potencijale i resurse, jer Srbija to ima, ima i prirodnih bogatstava i pogodnosti. Veliki resurs su i ljudi, Srbija ih ima samo ih treba ujediniti, pronaći i ponuditi im zdrav program”, rekao je danas u Vlasotincu Milan Stamatović, predsednik Opštine Čajetina i stranke Zdrava Srbija.

Budžet Opštine Čajetina je četiri puta veći od budžeta Optštine Vlasotince, a Vlasotince je dva puta veće od Čajetine. Kod njih kažu nema lažnih obećanja, o njihovom radu govore rezultati. Plan i program imaju, imaju i iskustva, a terenskom kampanjom će pokušati najpre da pridobiju časne i poštene ljude, a nadaju se i da će ući u srpski parlament. Na izbore će kažu sami, neće se niti oslanjati niti biti deo bilo koje druge političke partije.

dr Momir Kitanović,  predsednik Oštinskog odbora Zdrave Srbije u Vlasotincu

“Ja želim da prenesemo kocept Čajetine ovde. Vlasotince ima potencijala da bude drugi Zlatibor, ali je on neiskorišćen, pogotovo od trenutne vlasti, koja nema ideje niti mogućnosti da nešto sama napravei. Moj cilj je da Vlasotince bude turistički centar Juga Srbije. Mi ovde želimo Zdravu Srbiju i zdravo Vlasotince”, istakao je dr Momir Kitanović,  predsednik Oštinskog odbora Zdrave Srbije u Vlasotincu.

Zdrava Srbija je jedna od najmlađih političkih partija u Srbiji, registrovana je u Čajetini i jedna je od retkih koja je osnovana van Beograda. Program Zdrave Srbje je program za oporavak, za napredak. Svaka Optina u Srbiji ima dobre potencijale, ima mogućnosti da se sama razvija i da iskoristi te potencijale, samo su potrebni časni i pošteni ljudi koji vode te lokalne samouprave, čulo se prilikom otvaranja prostorija ove partije u Vlasotincu.

Radno vreme kancelarije Zdrava Srbija u Vlasotincu biće od 10 do 14 časova i od 17 do 19.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com