Promo

Zdrav obrok koji staje u džep? Moguće je – PONER

Nova generacija grickalica

Kada neko pomene grickalice, prva asocijacija uglavnom jeste nešto ne tako zdravo, što se može pojesti s “nogu”. Međutim, nije nužno da grickalice moraju biti nezdrave.
Baš zato je “Poner”, firma iz Svrljiga osmislila brze i zdrave grickalice, vaše saputnike na svim putovanjima, bilo da koračate po planinama, vozite bicikl po gradskim ulicama ili jednostavno želite da znate šta unosite i čime se hranite.

Oni ističu da su na ideju došli kako bi unapredili živote naših sugrađana u Srbiji pružajući im zdravije i ukusnije grickalice.

Smatraju da na taj način, kao brend, mogu da inspirišu i podstaknu pozitivne promene u ishrani koje doprinose zdravijem načinu života potrošača.

“Poner” proizvodi obogaćeni su neophodnim nutrijentima pružajući enegriju koja ti je neophodna, a kompaktna pakovanja 7RUN proizvoda omogućavaju lako nošenje i konzumiranje.

“Naša vizija je da stvorimo bolju budućnost za sve ljude u Srbiji i regionu, kroz pružanje visokokvalitetnih zdravih grickalica koje će biti sinonim za nutritivno bogatstvo i izvanredan ukus. Radimo na stvaranju portfolija proizvoda koji će zadovoljiti različite ukuse i preferencije naših kupaca, istovremeno se pridržavajući najviših standarda kvaliteta i bezbednosti. Želimo da postanemo brend koji inspiriše pozitivne promene u ishrani i doprinosi zdravijem načinu života naših potrošača.Kroz našu misiju i viziju, nastojimo da izgradimo poverenje kod naših kupaca, partnera i zajednice u Srbiji i regionu. Radimo sa strašću prema promovisanju zdravlja i dobrobiti kroz naše proizvode i usluge, uz istovremeno održavanje održive i odgovorne poslovne prakse”, kazali su iz ove kompanije.

PROIZVODI 7 RUN

Play n’ Joy Mix

Play N’ Joy Trail Mix je tvoj idealni saputnik kroz svakodnevne avanture. Ovaj ukusan i hranljiv mix je dizajniran za brze obroke na putu, pružajući ti potrebnu energiju i zadovoljstvo u svakoj kesici.

Study Focus Mix

je više od obroka – to je tvoja tajna formula za uspeh. Otvori je tokom studiranja ili pri kraćim pauzama kako bi osetio brzu dozu energije i fokusa.

Sweet Angel’s Mix

Dobro došli u svet Sweet Angel’s Mix-a gde ukus susreće zdravlje i gde slatkiši postaju tvoj saveznik na putu prema boljem načinu života. Ovaj divni mix je stvoren za sve vas koji želite da se prepustite slatkom zadovoljstvu bez griže savesti.

Hranljive, ukusne i praktične grickalice možete naći na policama 250 bolje snabdevenih trgovina u Srbiji, Kango Fit Mega i Gold Construction teretanama, Daki petrol i Taxi Petrol Pančevo (ABS) benzinskim stanicama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com