Društvo

Ždrale: Prelaz kod Međurova uskoro će biti osvetljen

Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Ždrale najavio je da će predstavnici Direkcije za izgradnju grada Niša i Parking servisa obići pružni prelaz kod Donjeg Međurova u cilju dogovora o početku radova na osvetljenju tog prelaza i pripremi zemljišta za izgradnju rampe.

„Uredjenje zemljišta oko prelaza trebalo bi da bude završeno do januara“, izjavio je Ždrale na protestu meštana Donjeg Medjurova na pružnom prelazu na kome su se pre dvana sudarili atobus i putnički voz.

Ždrale je rekao da su se meštani Donjeg Medjurova obratili opštini Palilula sa zahtevom da na pružnom prelazu bude izgradjena rampa, a ono što je bilo u nadležnosti opštine je izrada službene beleške koja je dostavljena gradu i „Železnicama Srbije“

„Dobili smo uveravanja „Železnica Srbije“ da će problem sa pružnim prelazom kod Medjurova biti rešen u najskorije vreme“, izjavio je Ždrale.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com