Kultura

Zbog velikog interesovanja „Ženski razgovori“ ponovo u Nišu

Zbog velikog interesovanja, kultna predstava "Ženski razgovori", rađena po tekstu Duška Radovića ponovo gostuje u Nišu. Predstava će biti odigrana u Narodnom pozorištu 16. aprila od 20 časova.

Predstava slovi za jednu od onih koja nikoga na ostavlja ravnodušnim i koja će vas nasmejati do suza.

Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan i zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca, dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu.

„Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 40 godina biti na sceni sa istim partnerima, u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom “Ženski razgovori“. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj… Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od 40 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija“, napisala je komentarišući predstavu u svom blogu Vesna Čipčić.

Prodaja ulaznica sva prodajna mesta Tickets.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Zar Ceci nisu zatvorena vrata naseg pozorista? Ili je tada Ceca igrala predstavu ISPRED pozorista, kako su joj zatvorena vrata naseg pozorista? Politika jede svoju Cecu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com