Promo

Zbog velikog interesovanja Galaxy organizuje novo JOGA LETOVANJE

Za sve ljubitelje joge i meditacije, Galaxy Travel organizovao je letovanje na Iveru, planinskom predelu, koji kao dragulj spaja Taru i Zlatibor.

Uz jutarnje i večernje časove joge i meditacije, pripremili su i organizovane šetnje u prirodi, branje lekovitog bilja obilazak zanimljivih lokacija. Pored organizovanih aktivnosti imaćete dovoljno vremena za odmor, kupanje u bazenu i druge samostalne aktivnosti.

Ovo letovanje za cilj ima odmor tela i duše, vraćanje suštinskom stanju bića, povezivanje sa prirodom, zdravu ishranu i dobru energiju.

Letovanje je namenjeno svim ljubiteljima zdravog života, bez obzira da li ste ranije vežbali jogu.

Da li ste se ranije upoznali sa Iverom i Mokrom Gorom?

Mokra Gora, od nedavno vrlo aktuelna turistička destinacija, nalazi se na granici između dve planine, Tare i Zlatibora. Obe su poznate po svojim očaravajućim prirodnim lepotama čiji poseban spoj predstavlja Mokra Gora. Otkriće ovog predela netaknute prirode omogućila je pruga uskog koloseka kojom je nekada prolazio popularni voz Ćira, izgrađena da poveže Beograd sa Sarajevom, a danas poznata kao jedna od najlepših železničkih trasa na svetu.

Foto: Galaxy Travel

Iver je drugi po visini vrh Tare, sa 1.490 metara nadmorske visine. Bogat prirodnim lepotama, brojnim vrstama biljnog i životinjskog sveta, ukrašen šetačkim stazama savršen je za ljubitelje šetnje u prirodi. Posebna blagodet ovog mesta jeste čist, planinski vazduh, bogat kiseonikom koji povoljno utiče na osobe sa problemima u disajnim putevima. Ovaj predeo često nazivaju i vazdušna banja, upravo zbog svojih blagodeti za zdravlje čoveka. Udaljeni od buke i gužve, saobraćaja, raznih zagađivača, provešćete 7 dana uz buđenje cvrkutom ptica, zdravom, vegetarijanskom hranom, brigom o svom telu, uz meditiranje i vežbanje joge. Na Iveru možete se počastiti posebno pripremljenim, organskim sokovima domaće proizvodnje. Hrana je bazirana na domaćoj kuhinji, samostalno uzgajanom voću i povrću, sirevima koje prave vredne ruke seljaka sa oboda Tare.

Osobodite svoj um, meditirajte na zelenoj travi, dišite punim plućima i prepustite sva svoja čula da osete lepotu ovog mesta.

Hotel Iver – Dragulj Zapadne Srbije, usamljen i okružen zimzelenom šumom, sa novouređenim i renoviranim objektom koji sadrži jednokrevetne, dvokrevetne i trokreventne sobe, restoran, bazen, saunu, hamam i slanu sobu. Za ljubitelje šetnje, Mokra Gora pruža predele netaknute prirode koji prave prirodnu stazu dugu više kilometara. Boravak na Iveru je idealan za sve one koji žele da letovanje provedu u Srbiji.

O lepotama prirode u blizini Ivera pogledajte ovde: http://galaxytravel.rs/tara-kraljica-planina-2/

Zašto je letovanje uz jogu pun pogodak?

Ako ste umorni od gradske dužve, saobraćaja, buke, kafana i restorana, odlazak u prirodu je rešenje za vas. U urbanim sredninama, čovek današnjice provodi većinu svog života, iako mu takvo okruženje nije njegovo prirodno stanište. Čovek je naviknut na gužvu i svakodnevan stres koji sa sobom nosi život u velikom gradu. Gužve u saobraćaju, zvuk sirena, isparavanje štetnih gasova, pronalaženje stola u prepunom resoranu, brza hrana i još brži obroci. Sve to utiče na kvalitet čoveka iako toga nismo svesni na dnevnom nivou.

Image by Paulo Sérgio de Oliveira Rosa from Pixabay

Sedam dana boravka van gradske gužve može potpuno da osveži organizam. Međutim, ako na vašem odmoru vežbate jogu svaki dan, meditirate bar jednom dnevno i hranite se zdravo, vaš organizam se vraća u potpunu ravnotežu. Upravo zato sve češće možete da vidite putovanja koja su povezana sa jogom. Cilj ovog putovanja jeste da se čovek vrati svom suštinskom biću, da pronađe balans i mir u sebi. A kada se vrati u gradsku gužvu, nastavi da vežba jogu i meditira, kako bi zadržao miris spokoja u duši.

Kompletnu ponudu, sa posebnim porodičnim popustima pogledajte na sajtu Galaxy Travela OVDE.

Dobro došli!

 

GALAXY TRAVEL
Hajduk Veljkova 37 II – 4
018 252858
www.galaxytravel.rs
FACEBOOK 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close