Magazin

Zbog velikog interesovanja, dva koncerta Električnog Orgazma u Nišu

Zbog velikog interesovanja publike, legendarni jugoslovenski bend, Električni Orgazam, održaće dva koncerta u Nišu, u klubu Feedback. Prvi koncert benda, zakazan za nedelju 16. decembar je rasprodat, tako da je zakazan i drugi koncert u istom klubu, a ovaj koncert će biti održan nedelju dana kasnije, tj. u nedelju, 23. decembra.

Povodom rasprodatog prvog, i zakazanog drugog koncerta, frontmen “Orgazma”, Srđan Gojković Gile, je izjavio:”Radujemo se što je interesovanje za koncerte Električnog Orgazma u Nišu uvek veliko. Niš je veliki grad, koji je oduvek imao odličnu rok scenu, i tu gradsku ekipu, koja je pratila bend od samog nastanka, još od osamdesetih, pa sve do današnjih dana. U Nišu imamo puno prijatelja, i ovom prilikom dolazimo da im predstavimo naš novi album “Gde smo sad?”, ali i da ih podsetimo na sve one faze “Orgazma” kroz koje smo zajedno prolazili. Jako smo uzbuđeni, jer krećemo na veliku turneju, i jedva čekamo da to uzbuđenje podelimo sa našim prijateljima u Nišu, a svi koji dođu na naše nastupe mogu očekivati skoro dva sata odličnog rokenrola, od legendarnog benda, koji je u odličnoj formi”.

Bend je početkom juna meseca objavio svoj 12. studijski album pod nazivom, “Gde smo sad”, u izdanju Mascoma, a promotivna turneja za ovaj album kreće sa juga Srbije, gde će sredinom decembra Električni Orgazam održati pet koncerata, a raspored nastupa je sledeći:

15. Decembar – Pirot ( klub Tvrđava)
16. Decembar – Niš (Feedback)
21. Decembar – Vranje (Darkwood)
22. Decembar – Leskovac (Tesla bar)
23. Decembar – Niš (Feedback)

Novi album “Gde smo sad?” donosi mešavinu roka i bluza, sa upečatljivim tekstovima i prepoznatljivim vokalima Srđana Gojkovića Gileta i Ljube Đukića, koji slušaoca neminovno navodi na sve raznovrsne faze ovog kultnog beogradskog sastava.

Prema Giletovim rečima, s vremena na vreme svi treba sebi da postavimo pitanje gde smo sad, u ovom trenutku, u našim životima jer – kako Gile kaže – isuviše često boravimo u prošlosti ili budućnosti, a retko smo u sadašnjem trenutku.

Pored nekoliko pesama sa novog albuma, Električni Orgazam će na koncertima u Pirotu, Nišu, Vranju i Leskovcu naravno odsvirati i sve svoje hitove iz skoro 40 godina duge karijere.

Ulaznice za drugi koncert Električnog Orgazma u Nišu su u prodaji po pretprodajnoj ceni od 700 dinara i mogu se kupiti u Vintage shopu na adresi Davidova 9 (druga ulica iza Mc Donald’s-a, a pored Irish Puba), kao i pivnicama Nemir (Učitelj Tasina 17) i Ministarstvo (Vojvode Vuka 12), dok će na dan koncerta koštati 800.

https://www.youtube.com/watch?v=xjQW-N83i8k

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com