Servisne

Zbog velikih vrućina cisterne sa pijaćom vodom na dve lokacije u gradu

Zbog visoke temperature u petak 09. avgusta JKP “Naissus“ obezbeđuje dve auto-cisterne sa pijaćom vodom u vremenu od 11 do 16 sati na lokacijama “Cvetne pijace“ i železničke stanice u Nišu.

U subotu 10. avgusta auto-cisterna sa pijaćom vodom biće stacionirana na “Cvetnoj pijaci“ u istom terminu, od 11 do 16 sati.

U nedelju 11. avgusta auto – cisterna sa pijaćom vodom dežuraće u vremenu od 9 do 13 sati na lokaciji auto – pijace (poligon za obuku vozača).

U ponedeljak i utorak 12. i 13. avgusta, auto-cisterne sa pijaćom vodom, takođe u vremenu od 11 do 16 sati biće postavljene na lokacijama “Cvetne pijace“ i železničke stanice.

Kvarovi na vodovodnoj mreži i prekidi vodosnabdevanja

Ekipe JKP “Naissus” danas će raditi na popravci i održavanju vodovodne mreže na nekoliko lokacija:

Knez Selo, prema izletištu.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za korisnike u delu Knez Sela prema izletištu.

Vikend naselje“Kitice“, ul. Miloša Obilića bb, kod sela Supovac.

Voda na površini u ulici Miloša Obilića i havarija na 500 metara od lovačkog doma. Zbog intervencije na vodovodnoj mreži biće u prekidu vodosnbdevanje do 15 sati u Vikend naselju“Kitice“.

Mramorsko brdo.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje od pumpne stanice II prema groblju. Zbog radova na popravci kvara na vodovodnoj mreži moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Mramorskog brda prema groblju.

Ulica Podgorička br. 9.

Kvar na priključnoj vezi, potreban je raskopavanje. Zbog radova na popravci oštećenja moguć prekid vodosnabdevanja do 15 sati u delu Podgoričke ulice, blizu mesta havarije.

Ulica Roberta Koha br. 5.

Voda na ulici, potrebno je raskopavanje (kolovoz – asfalt). Zbog radova na popravci priključne veze moguć je prekid u vodosnabdevanju dela ulice Roberta Koha, blizu mesta havarije.

Ulica Vase Čarapića br. 32/a.

Voda na površini, potrebno je raskopavanje. Zbog kvara na priključnoj vezi potrebna je zamena servisnog ventila. Zbog intervencije moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u ulici Vase Čarapića.

Ulice Sedmog jula i Strahinjića Bana.

Došlo je do oštećenja na vodovodnoj mreži u ulici Sedmog jula zbog radova na rekonstrukciji hotela“Park“. Zbog složenog kvara, intervencija će potrajati više dana i za to vreme korisnici u zgradi Nišavskog okruga i tržnom centru“Ambasador“u ulici Strahinjića Bana su snabdeveni tehničkom vodom, koja nije za piće!

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com