Društvo

Zbog renoviranja vozači KRŠE PROPISE

Poslednjih nedelja u Nišu je u toku rekonstrukcija fasada ukupno pet kulturnih institucija. Iz Kancelarije za lokalni razvoj najavili su da će do kraja septembra ovi radovi da budu završeni, sve do tada biće narušeno normalno kretanje Nišlija koji prolaze pored ovih zgrada.

Ulica Aleksandra Nenadovića gde se nalazi zdanje Arheološke sale Narodnog muzeja je jednosmerna ali se to poslednjih nedelja NE VIDI, pa vozači koji nisu iz Niša velikom brzinom ulaze u ovu ulici uz smera koji je zabranjen.

Razlog za to je prekriven znak da je ulica jednosmerna. Izvođači radova su morali da imaju u vidu da saobraćajni znak nikako nisu mogli da prekriju zaštitnom mrežom. On je sada slabo vidljiv i vozači ne znaju da u ovu ulicu ne smeju iz ulice Nikole Pašića ka Obilićevom vencu.

Foto: Niske Vesti; Zaklonjen saobracajni znak, jos je teze vidljiv u vecernjim satima

Radovi na renoviranju pet kulturnih instutucija počeli su juna, rok za završetak je septembar ove godine. Firma “Neimar projekt” izvodi radove koji su teški 42 miliona dinara, koje je dala država.

Sve rekonstrukcije se izvode uz odobrenje i dozvolu niškog Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com