Servisne

Zbog obeležavanja Pravoslavne Nove godine, Gradska toplana će grejati cele noći

Zbog obelažavanja Pravoslavne nove godine, JКP „Gradska toplana“ noćas neće imati prekid u isporuci toplotne energije, odnosno preći će na 24 – časovni režim isporuke.

Svi toplotni izvori startovali su na vreme i obavljaju urednu isporuku toplotne energije, saopštilo je JKP Gradska toplana.

Zbog hitne i neodložne sanacije kvara na magistralnom delu toplovoda, na grejnom području toplane „Jug“, prekinuta je isporuka toplotne energije korisnicima na adresama: Jugovićeva 15A, 24, 41 i Sretena Stefanovića 13.

„Stručne ekipe JКP „Gradska toplana“ su na terenu i rade na brzoj sanaciji kvara kako bi korisnici u što kraćem vremenskom roku dobili kvalitetnu isporuku toplotne energije. Očekivano vreme završetka radova je u toku dana, do 16.00 časova“, kažu u ovom preduzeću.

Zbog nedostatka električne energije u mreži, bez grejanja su korisnici na adresama: Dušanov bazar i Mije Petrovića 4 i 4a.

Sve probleme u isporuci toplotne energije građani mogu prijaviti na telefone 018 4239 188 i 0800 200 018, svakog radnog dana od 00:00 do 24:00h, kao i lično u Кorisničkom servisu Gradske toplane u ul. Blagoja Parovića br.3, svakog radnog dana od 07.00 do 19.00h, kao i subotom od 08.00 do 13.00h.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com