Društvo

Zbog kovida, onlajn obuka za MEDIJATORE

Fakultet političkih nauka Univerziteta u Beogradu, održaće online osnovnu obuku od 9. do 13. decembra, u cilju sticanje licence MEDIJATOR – POSREDNIK koju nakon obuke u skladu sa utvrđenim zakonskim pravilima izdaje Ministarstvo pravde RS .

Obuku će održati prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović, specijalista medicinske psihologije, licencirana medijatorka, Fakultetu političkih nauka u Beogradu, dr Vera Despotović, socijalna radnica, porodična i psihodrama terapeutkinja i specijalista medijacije, Fakultet za medije i komunikaciju i Vladan Jovanović, dipl. pravnik i specijalista porodične medijacije.

“Završena obuka je jedan od uslova za upis u Registar posrednika Ministarstva pravde Republike Srbije. Po završetku programa kandidati dobijaju odgovarajući sertifikat i stiču uslov za lincencu iz oblasti medijacije koju izdaje Ministarstvo pravde na osnovu završene osnovne obuke. Polaznici obuka koji rade u socijalnoj zaštiti, dobijaju odgovarajući broj bodova za licenciranje, jer su programi istovremeno akreditovani u Republičkom sistemu socijalne zaštite”, navedeno je u saopštenju.

Program je namenjen najširoj ciljnoj grupi profesionalaca različitih zanimanja ali se posebno mogu izdvojiti: pravnici, advokati, socijalni radnici, psiholozi, zaposleni u socijalnoj zaštiti, zdravstvu, lokalnoj samoupravi, u javnom, privatnom i nevladinom sektoru, predstavnici sindikata i ostali zainteresovani.

“Veštine koje se razvijaju ovim programom široko su primenjive u radu sa gotovo svim grupama i pojedincima u međusobnim konfliktima. Osnovnom obukom za posrednika polaznici stiču potrebno znanje, veštine i licencu koja im omogućava da kao profesionalci budu angažovani u rešavanju sporova u sopstvenoj radnoj sredini i po pozivu kod drugih privrednih subjekata”, ističu organizatori.

Za sve dodatne informacije oko organiizacije obuke možete se informisati: na web adresu: reg.kancelarijaposrednika@gmail.com ili na tel.063 44 58 00

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com