Servisne

Zbog obimnog kvara nastavljaju se radovi na vodovodnoj mreži u Rajićevoj ulici

Zbog kompleksnog kvara na vodovodnoj mreži u Rajićevoj ulici, nastao je prekid u vodosnabdevanju u toj ulici i od Učitelj Miline do Episkopske.

Nastavak radova na saniranju havarije se predviđa danas do 15 sati, nakon čega se vraća normalizacija vodosnabdevanja na pomenutoj lokaciji. Dok traju radovi biće stacionirana cisterna sa pijaćom vodom kod škole “Učitelj Tasa“.

Selo Popovac, ul. Mileta Đurđanovića.
Od srede, 17. 04. do petka, 19. 04. 2019. god. obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića. Zbog obimnih radova biće u prekidu saobraćaj u oba smera, na deonici od raskrsnice sa ulicom Borisa Kidriča do sela Trupale u vremenskom intervalu od 8 do 15 sati. Nakon predviđenog roka saobraćaj se vraća u funkcionalno stanje na pomenutoj lokaciji. Za vreme dok traju radovi ostaje uredno vodosnabdevanje.

Naselje Novo Selo, ul. Topličkog partizanskog odreda.
Voda na ulici, potrebno raskopavanje. Zbog radova na vodovodnoj mreži biće u manjem prekidu vodosnabdevanje do 15 sati za žitelje sa leve neparne strane ulice, od broja 141 do br. 149.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com