Kultura

Zbog audio-vizuelnog spektakla Naissus se seli sa Letnje pozirnice u rovove Niške tvrđave

Naissus festival koji je ranije najavljen za 3. jun na letnjoj pozornici seli se u Rovove niške tvrdjave zbog zahtevne scenografije i audo-vizuelnog spektakla koji će po prvi put biti predstavljen u Nišu.

 

Rovovi niške tvrđave su rejverima od ranije poznata omiljena lokacija. Fuzija istorijskog ambijenta i scenskog spektakla kakav je rezervisan samo za najveće svetske festivale elektronske muzike obećava nezaboravan doživljaj publici. 

“Naissus Festival ovog leta ugostiće zvezde čuvene Afterlife etikete, malteškog DJ-a i producenta The Element kao i mladu argentinsku zvezdu u usponu Øostila. Podrška hedlajnerima večeri biće jedan od najtalentovanijih DJ-eva Sarajevske scene sa prebivalištem u Londonu Goran Emkić kao i miljenik domaće publike D.R.N.D.Y. “, najavili su organizatori.

Ulaznice za letnje izdanje Naissus Festivala prodaju se po početnoj ‘early bird’ ceni od 1000 RSD za regularne, odnosno 1500 RSD za VIP. Karte su dostupne online i na svim Gigs Tix prodajnim mestima, kao i u Nišu u Oskar kafeteriji

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. U rovovima se nalazi i spomen kosturnica za 4000 ljudi stradalih tokom bugarske okupacije tokom Prvog svetskog rata. To nije mesto za koncerte, isto kao što nije ni, recimo, Bubanj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com