Servisne

Završna faza rekonstrukcije ulice Stanoja Bunuševca

Za samo dvadesetak dana od početka radova rekonstrukcija ulice Stanoja Bunuševca od raskrsnice sa Mokranjčevom do ukrštanja sa Božidarčevom ulicom ušla je u završnu fazu.

Foto: Kabinet gradonačelnika

Zamenjena je podloga, odnosno podkonstrukcija ulice u delu gde je bila najteže oštećena (pedesetak metara), urađen su i i uređeni trotoari na obe strane (na levoj, neparnoj strani asfaltiran trotoar, a na desnoj pored Karingtonke i NKC radi se behaton), a za dan ili dva biće gotovo i asfaltiranje saobraćajnice.

 

Miloš Milošević, pomoćnik gradonačelnika; Foto: Kabinet gradonačelnika

“U toku je ugradnja nosećeg sloja asfalta, zatim sledi ugradnja habajućeg sloja i trotoara.  Od ponedeljka kreće i rekonstrukcija raskrsnice ispred crkve Svetog Nikole i najoštećenijeg dela Moknjančeve, a odmah potom kreće i rekonstrukcija Kovanlučke ulice”, rekao je pomoćnik gradonačelnika Miloš Milošević.

Foto: Kabinet gradonačelnika

Izvodjač radova u ulici S. Bunuševca i Mokranjčevoj je preduzeće Vodogradnja Medjarci – Pukovac, nadzor Direkcija za izgradnju grada Niša.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com