DruštvoKultura

Završetak radova na maloj sceni Narodnog pozorišta do kraja godine

Završetak radova na dogradnji male scene Narodnog pozorišta u Nišu očekuje se najkasnije do kraja ove godine, izjavio je danas direktor ove kulturne ustanove, Spasoje Ž. Milovanović.

“Uveliko se privodi kraju. Plan je da radovi budu završeni 27. decembra, ali su nedavno izvođački kazali da se nadaju da će to ipak biti nešto ranije. U svakom slučaju, Narodno pozorište Niš dobija novu scenu i nadam se da ćemo vrlo brzo imati priliku da vidimo još mladih koleginica i kolega upravo na toj sceni”, kazao je Milovanović.

Podsetimo, Grad Niš i Narodno pozorište, uz pomoć Ministarstva kulture i informisanja, uspeli su da započnu izgradnju male scene što je nedostajalo pozorištu od njegovog osnivanja. Za dogradnju Male scene, država je izdvojila milion evra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

5 Komentara

    1. To ti je sada ubolo oko?! Nisi nasao za shodno da vidis ono dobro i lepo, ali si potrcao da se podsmejes..

      1. Nema šta da ubada bilo kome. Tako je predstavljen projekat od početka- sve u staklu da se vidi sve što se dešava unutra na toj “maloj” sceni. Mada, i ta “mala” je više nego dovoljna…

  1. a cekaj, koje pa to predstave i glumce ima nisko pozoriste pa sad fali i mala scena??? hahahahah, da da. Glumci tipa grand parada, skrivene kamere…

  2. Mala scena-veliko pranje para i kradja. Bavite se malo istraživačkim novinarstvom pa proverite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com