Hronika

Završeno psihološko veštačenje Malčanskog berberina

Rezultati psihološkog veštačenja Ninoslava Jovanovića, poznatijeg kao Malčanski berberin, prosleđeni su Višem javnom tužilaštvu u Nišu. Zbog osetljivosti predmeta, rezultati veštačenja neće biti objavljeni javno.

Veštačenje je obavljeno po nalogu suda proteklog meseca u Specijalnoj zatvorskoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu. Stručnjaci su izvršili procenu Jovanovićevog psihičkog stanja, posebno u trenutku otmice, prenosi „Kurir“.

Niško tužilaštvo nastavlja istragu protiv Jovanovića zbog sumnje da je oteo, 10 dana držao i iživljavao se nad 12-godišnjom M.K. Za ova dela Jovanoviću preti kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor.

Podsećamo, policijska potraga za Jovanovićem trajala je 17 dana, od 20. decembra 2019. kada je u selu Suvi Do presreo devojčicu na putu do škole i oteo je, do 5. januara 2020. godine, kada je uhapšen na groblju u rodnom selu Malča. M.K. koju je 10 dana držao zatočenu nakon otmice, pronađena je 29. decembra u selu Jasenovik u velikoj policijskoj potrazi.

Jovanović je pre ovoga, u dva navrata osuđivan za silovanje na 10 i 12 i po godina zatvora, koje je izdržao.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com