Društvo

Završeno asfaltiranje Žičke ulice

Posle 40 godina čekanja, stanovnici Žičke ulice u gradskoj opštini Pantelej dobili su asfalt. Završetak radova proslavili su sa gradonačelnicom Niša Draganom Sotirovski i timom njenih saradnika. Građani nisu krili zadovoljstvo što posle četiri decenije čekanja više neće gaziti blato i  zaobilaziti bare kada krenu negde iz svojih domova.

Rada Milenković je na ovaj dan čekala nekoliko decenija.

„Prvi put posle ovoliko godina deca iz ulice mogu da izađu iz dvorišta a da se ne uprljaju ili da voze bicikle duž ulice, a mi stariji ne moramo da se studimo zbog prljavih cipela kada odlazimo kod lekara ili u prodavnicu“, kazala je Milenković i dodala da je Dragana Sotirovski prva gradonačelnica koja je došla da vidi u kakvoj ulici oni žive, obećala asfalt i održala obećanje.

Ulica Žička je asfaltirana na zahtev njenih žitelja koji su se za pomoć obratili gradonačelnici Sotirovski na jednom od prijema za građane. Tada je sve i  pokrenuto, a ulica se našla pod asfaltom za samo dvadesetak dana.

Meštanin Žičke Radivoje Ristović rekao je da je punih 18 godina vodio akciju i borbu za asfaltiranje ulice.

„Otišli smo na prijem kod gradonačelnice Niša, saslušala nas je i našim mukama je došao kraj“, kaže Ristović.

Pre asfaltiranja ovde je bilo blato, bare, prašine.

Veliko je zadovoljstvo kada ljudima možete da pomognete. Misle neki da ovo radimo zbog izbora, a nije tako. Za nas su svakog dana izbori i radićemo sa mnogo energije i posle izbora kako bismo sve što dogovorimo i realizovali, istakla je Dragana Sotirovski.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Sramota i bruka “ekonomskog tigra”…gaziti blato u 21 .veku!!! Predizborna kampanja sa našim parama…Toliko su nisko pali da se ne zna ko je gori-dal’ ovi što troše naše pare za svoju samopromociju ili ovi što aplaudiraju🤢

  2. Е, Макице, када ћемо да похвалимо нешто, да испуњење неких обећања не видимо као поклапања са изборима.Ваљда је нешто урађено и далеко пре заказаних избора.Јесу “наше” паре,али и оних јадних људи из Жичке, који су коначно решили својпроблем.Или можда мислите да на њих не треба трошити “наше” паре, нису у “кругу двојке”.Не ваља кад се не уради, не ваља кад се уради.”Народу се колача не може намесити”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com