DruštvoPolitika

Završeni radovi na glavnoj ulici u Gornjem Međurovu i Hvarskoj ulici u Donjem Komrenu

Završeni su radovi na rekonstrukciji glavne ulice u Gornjem Međurovu, na deonici dugoj oko 400 metara, koja je bila najteže oštećena.

Radovi su počeli 1. novembra, a trajali su manje od 40 dana. Čitav projekat koštao je nešto više od 6 miliona dinara, obezbeđenih iz Programa periodičnog održavanja saobraćajnica.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović istakao da je izuzetno zadovoljan jer je ulica završena u najkraćem mogućem roku i najavio dalje radove u ovom naselju.

”Već na proleće, mašine će stići i u druge ulice u Međurovu, a, u dogovoru sa građanima, rešavaćemo i probleme sa vodovodom, kanalizacijom, strujom, trotoarima. Cilj nam je da svake godine rešimo po neki problem, jer u ovo selo, kao i u mnoga druga, nije ulagano decenijama i nemoguće je uraditi sve odjednom”, istakao je Bulatović.

Završena i Hvarska ulica

Završena je izgradnja Hvarske ulice u Donjem Komrenu, postavljen je asfalt i rešeni su i problemi sa vodovodnom i kanalizaionom mrežom.

Gradonačelnik Darko Bulatović, zajedno sa predsednikom Gradske opštine Crveni krst Miroslavom Milutinovićem i saradnicima iz Direkcije za izgradnju grada obišao je završne radove na uređenju ove ulice i razgovarao sa meštanima.

”Ako se sećate, početkom septembra smo bili ovde, razgovarali sa građanima i obećali da ćemo učiniti sve da do nove godine pokušamo da rešimo njihove dugogodišnje probleme, i srećan sam što smo u tome i uspeli, nadam se i na zadovoljstvo meštana Hvarske”, rekao je Bulatović.

On je naglasio da je gradsko rukovodstvo stabilizovalo budžet, da uspešno vraća dugove bez novih zaduživanja i da sada može ozbiljno da se upusti u rešavanje problema važnih za građane.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com