Društvo

Završena rekonstrukcija deonice jelašničkog puta

U okviru rekonstrukcije jelašničkog puta završena je prva deonica od Banjske rampe do raskrsnice sa Ruzveltovom ulicom.

Uporedo se radi i put na prevoju Ploče do sela Crvena Reka.

Ove saobraćajnice imaju veliki značaj jer povezuju nekoliko velikih sela koja čine trećinu opštine Niška Banja.

Mnogo ljudi živi u Jelašnici, Proseku, Čukljeniku, Gornjoj i Donjoj Studeni. U cilju stvaranja boljih uslova života, što je i cilj Nacionalnog investicionog plana do 2025. godine, krenuli smo od uređenja putne infrastrukture, koja je u tom smislu najvažnija. Da bismo sanirali ostale puteve krenuli smo od najznačajnijeg, a to je ovaj jelašnički”, rekao je Dejan Jovanović, predsednik gradske opštine Niška Banja.

Foto: PrintScreen

Završena je zamena završnog sloja puta ka Beloj Palanci, od Konjičkog kluba do Proseka.

Zadovoljni smo i dinamikom radova i kvalitetom urađenog, bar kako to sada izgleda. U svakom slučaju put je u boljem stanju nego što je bio. Rekonstrukcija puteva na području Niške Banje se nastavlja, nakon jelašničkog radiće se putevi ka selima Prosek, Bancarevo, Ravni Do”, rekao je prilikom obilaska radova Darko Bulatović gradonačelnik Niša.

Foto: PrintScreen

Jelašnički put rekonstruisalo je Preduzeće za puteve “Trejs”, a radove finansiraju “Putevi Srbije”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Nekada su gradjevinci govorili da put bez ivičnjaka nije dobar posao,ali u našoj stvarnosti nikad nije objavljeno kolika je debljina asvalta…pa neki bezveznjaci tu pominju i asvaltnu mafiju i rekete itd…..

  2. Pa novinari, ako ste pravi novinari, što ih ne pitaste dok ste bili tamo što je put ovako talasast? Zar za ovo treba da budeš stručnjak da vidiš da ne liči ninašta. Što ne pitaste gde su ivičnjaci i trotoari? Što ne pitaste zašto svaka šahta u Nišu viri 10cm ili je propala isto toliko, nema ni jedne kako treba. Nema odgovornosti i svako radi kako hoće, žalosno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com