Sport

Završena osma Amater liga, ovogodišnji šampion ekipa Radnički futsal

Osma po redu “Auto Delić” Amater liga 2019. završena je minulog vikenda na terenu Osnovne škole “Učitelj Tasa”, a titulu prvaka ponela je ekipa Radnički futsal.

“Po prvi put naslov prvaka ponela je ekipa Radnički futsal koja je u svojoj debitantskoj sezoni u finalu bila bolja od dvostrukog osvajača lige, ekipe Novajlija sa 2:1, čime je uz pobednički pehar, medalje, komplet majica osvojila i vrednu novčanu nagradu od 50.000 dinara”, kažu iz Amater lige.

Treće mesto osvojila je ekipa KMF “Ekonomist” koja je savladala ekipu “Lucky strike” rezultatom 3:2.

Nakon gotovo tromesečnog takmičenja kroz ligaški deo u kome je učestvovalo 12 ekipa, a zatim i eliminacioni deo, došlo se i do same završnice kada su dobijeni pobednici i nagrađeni najbolji pojedinci.

Foto: Amater liga 2019.

Nagrade su podeljene i u kategorijama:

– najbolji strelac – Marko Mišić (Beli orlovi) 12 golova
– najbolji golman – Nikola Jerkan (Auto Club de France Pesovci)
– Fair play ekipa – KMF Junior

“Ono što je jako bitno za napomenuti da je celo takmičenje i ovoga puta proteklo bez ikakvih problema, u vedrom duhu i u pozitivnoj drugarskoj atmosferi, a sve je to iz vikenda u vikend ispratio i veliki broj ljubitelja futsala”, ističu iz Amater lige.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com