Društvo

Završena najuspešnija sezona klizanja u Sportskom centru “Čair”

U SC „Čair“ završena je najuspešnija sezona klizanja,a besplatnu školu klizanja pohađalo je više od 300 najmlađih sugrađana, a ova sezona biće upamćena i po rekordnom broju – više od 700 klizača u jednom danu, navode nadležni.

Foto: Printscreen

Ovo je bila najuspešnija sezona od otvaranja klizališta. Po 15. putSC „Čair“ je otvorio svoja vrata za naše najmlađe mališane i ove godine Sportski centar „Čair“ je organizovao besplatnu školu klizanja, gde je preko 300 polaznika naučilo osnovne pokrete klizanja i sva ta deca se nama rado vraćaju i redovni su posetioci. Ove godine smo po prvi put imali više od 700 klizača u jednom danu“, pošanjava  Branka Aranđelović, direktorka Sportskog centra „Čair“.

Ona navodi da su Sporski centar „Čair“ i grad Niš su prvi u Srbiji koji su pokrenuli besplatnu školu plivanja.

“Prošle godine smo imali preko 600 polaznika, koji su naučili osnovne stvari što se plivanja tiče, održavanje na vodi i osnovne pokrete plivanja. Ove godine nastavljamo tradiciju i u julu, kao i prošle godine, objavićemo naš konkurs, gde će deca, od predškolskog uzrasta i od prvog do četvrtog razreda, moći besplatno da pohađaju školu plivanja“, pojašnjava Aranđelović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com