Društvo

Završena javna nabavka, potvrđeno da će Nišlije Novu godinu dočekati sa Harisom Džinovićem

Javna nabavka je završena, u najluđujoj noći zabavljaće nas Haris Džinović, a ovih dana se očekuje potpisivanje ugovora, potvrdila je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Koncert počinje u 23. 30 i trajaće do 1.30 sati.

Koliko će biti izdvojeno za novogodišnji nastup, odnosno vrednost javne nabavke nije poznata.

„Pitanje o ceni koncerta i dočeka Nove godine treba uputiti direktoru Niškog kulturnog centra, koji zvanično organizuje doček Nove godine. Biće tu i prijatelja Grada, biće tu pomoći iz budžeta, mislim da su građani Niša to zaslužili. Korona nam je prošla, Niš je veliki grad i treba da ima organizovan doček Nove godine na Trgu“, izjavila je gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Ona je navela da su u ovom trenutku hoteli gotovo prebukirani gostima iz inostranstva, jer će kako kaže, gosti biti zadovoljni.

“Ne samo da su tu komšije iz susedne Bugarske i Severne Makedonije, već i turisti iz Rumunije. Dakle, svi su zadovoljni, ne vidim razloga ako Grad ima para i ima mogućnosti zašto da ne organizuje Doček na Trgu. To će ove godine biti slučaj, bio je i prošle godine. Prijatelji naravno pomažu, dobrodošli je sve što se Gradu donira, ne samo po pitanju Nove godine, dočeka i veselja, već i uređenja parkova i zelenih površina, uređenja parkova i Trgova i svega onoga što oni koji žive u Nišu smatraju da mogu da pomognu Gradu.

Novogodišnji program u Nišu počinje 24. decembra i trajaće do 7. januara.

 

„Novogodišnji dani “ u Nišu, bogat program za sve generacije

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Tako je,ali u poslednjih dvadesetak godina Niš ima najgoru novogodišnju rasvetu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com