Društvo

Završena izgradnja prve četiri zgrade u sklopu stambenog prostora “Novi Niš” (VIDEO)

Američka kompanija “Clean earth capital”, završila je izgradnju prve četiri zgrade u sklopu stambenog prostora “Novi Niš”.

“Završena je izgradnja prve četiri zgrade sa ukupnom bruto površinom preko 21, 000 m2”, navode iz ove kompanije.

Oni su početkom decembra Gradu Nišu predali dve zgrade ukupne površine 7,500 m2.

“Grad Niš preuzeo je od investitora prvih 7 i po hiljada kvadratnih metara stambenog prostora u kompleksu Novi Niš. Prvih šezdesetak stanova namenjenih vojsci preuzeti su i katastarski preneti u vlasništv Grada početkom decembra, a u narednih nekoliko sedmica, nakon postupka tehničkog prijema i procedure u Republičkom geodetskom zavodu Grad će postati vlasnik i preostalih 14. 000 kvadratnih metara već završenih stanova u preostalim lamelama na ovoj lokaciji”, navodi se na zvaničnoj fejsbuk stranici Novi Niš Project

Nakon preuzimanja kompletne površine od 21 000 kvadratnih metara stambenog prostora koliko je i predviđeno ugovorom, Grad će sve stanove predati Vojci Srbije na dalje raspolaganje.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. …koliko se sećam stanovi u zgradi br.25 je trebalo da budu za komercijalnu prodaju, čak su se nalazili u ponudi na njihovom sajtu http://novinis.rs/, a koji je već pola godine “under construction”…mogu samo da kažem da su investitori Clean Eart Capital veoma neprofesionalni jer se nisu udostojili čak ni na poslati mail da odgovore koji sam im poslao jer sam se interesovao za stan u toj zgradi

  2. Који оно беше обећани рок за завршетак целе ове ВЕЛИКЕ ЛАЖИ?? А, да- пре три године….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com