Sport

Završen KATANA KUP PUKOVAC 2017. (FOTO)

U nedelju,18. juna, održan je 12. Međunarodni karate turnir “Katana Kup Pukovca 2017.”u organizaciji karate kluba “Pukovac” iz Pukovca. Na ovom Kupu učestvovalo je oko 220 takmičara iz 18 klubova, Bugarske, Makedonije i Srbije.

“I ovog puta smo ugostili veoma kvalitetne takmičare iz raznih klubova naše zemlje i inostranstva, finese su odlučivale ko ce biti bolji u svim uzrasnim kategorijama. Čast nam je da pohvalimo i izrazimo duboko poštovanje najstarijem šezdesetogodišnjem takmičaru ovog turnira koji se takmičio ispred kluba Karate-do KI iz Niša”, saopštili su iz karate kluba “Pukovac”.

Najmasovniji klub je bio karate klub “Feniks” iz Vranjakoji je nagrađen Samurajskom Katanom.

U Generalnom plasmanu su najbolje rezultate ostvarili i bili nagrađeni PEHARIMA :

1. mesto KK FENIKS iz Vranja
2. mesto KK BLACE iz Blaca 
3. mesto KK CRNA TRAVA Čemernik 

BOKENIMA  su nagrađeni najuspešniji takmičar i takmičarka na turniru,
Anabela Stefanović iz karate kluba PUSTA REKA iz Bojnika i Milan Pavlović iz karate kluba BLACE iz Blaca.

“Kao domaćini ovog puta se nećemo hvaliti uspesima naših takmičara koji su takođe ostvarili odlične rezultate, već takmičarima nama dragih klubova koje smo ugostili. Početak turnira je, sigurni smo, bio svima najlepši kada su svima osmehe na lice izmamili mališani iz Predškolske ustanove iz Pukovca koji su došli maskirani u prelepe kostime Egipćana i izveli najlepšu koreografiju. Ali i to nije sve, bili su nam u gostima i svojim prelepim koreografijama (Katanka,Igre iz Vranja i Sumadijske igre) uveličali naš turnir članovi KUD Pukovački vez”, kažu organizatori.

Generalni sekretar KK “Pukovac”, Miljan Osmanović, kaže da su zadovoljni kako je protekao kup, osim što je , zbog loših vremenskih prilika otkazana poseta doljevačkom Akva parku, koju je takmičarima obezbedila Opštini Doljevac i Turisticka organizacija Doljevac.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com