Hronika

Zatvorenicima koji su pretukli ubicu po četiri godine zatvora

Osuđenici Kazneno popravnog zavoda u Nišu S.M. (31) iz Trstenika i M.F. (29) iz Kruševca osuđeni sun a po četiri godine zatvora jer su 4. maja 2020.godine brutalno pretukli osuđenika D J. (24) iz Prokuplja i naneli mu teške telesne povrede.

Incident se dogodio 4. maja 2020.godine oko 21.50 časova u paviljonu „B“ niške kaznione gde su S.M. i M.F., koji su u zatvoru zbog posedovanja i prodaje droge, metalnim nogarama od kreveta pretukli D. J. koji izdržava kaznu zatvora od 13 godina zbog ubistva. Pretučeni osudjenik je zadobio je višestruke prelome kostiju lica, prelom čeone kosti, nagnječenje moždanog parenhima sa visestrukim krvarenjima u mozgu, nagnječenje pluća sa prelomima 7. i 8. rebra, nagnječenje jetre i rupturu slezine i sa životno ugrožavajućim povredama je bio prebačen u KC u Nišu.
Obojica napadača koji su pretukli D. J. u niškom zatvoru su zbog posedovanja i prodaje droge. S.M. je bio osuđen na osam godina zatvora od kojih je do poslednjeg incidenta izdržao skoro šest a M.F. je osuđen na četiri godine i iza rešetaka je do, pomenute zatvorske tuče, bio već skoro dve godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com