DruštvoVirus Korona

Zatvaraju se i robne pijace

Naredbom Štaba za vanredne situacije Grada Niša, od četvrtka 18.03.2021. deo zelenih pijaca gde se ne vrši prodaja poljoprivrednih proizvoda, tj. dela zelenih pijaca gde se prodaje garderoba, kozmetika i drugi predmeti opšte upotrebe biće zatvoren sve do stabilizacije epidemiološke situacije.

Naredba važi od danas, 19.03.2021. godine, kada neće raditi pijace “OTC” i “Cvetna”, kao i robni deo pijaca “Кrive livade”, “Ćele kula”, “Tvrđava” i “Durlan-bašta”.

Sve ostale pijace u sastavu JКP „Tržnica“ Niš radiće uobičajeno, saopštila je Tržnica.

“Od momenta kada su krenule da se uvode i sprovode prve mere u Srbiji u cilju prevencije i zaštite od korona virusa, JКP „Tržnica“ Niš brine o svojim kupcima i prodavcima i njihovoj bezbednosti, poštovanjem i primenom svih propisanih i preporučenih mera”, navode u ovom preduzeću.

JКP „Tržnica“ Niš podseća sve naše sugrađane koji dolaze na niške pijace, da se pridržavaju mera Vlade Republike Srbije, da drže propisanu distancu prilikom obavljanja kupovine, kao i da nose zaštitne maske.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com