Promo

Zašto se loše stvari dešavaju ako verujemo i poštujemo Boga? (VIDEO)

Dobri Bog i ljudske patnje - kako i zašto?

Jedna od najvećih životnih enigmi koje od uvek opterećuju verujuće ljude jeste ta teška i surova realnost ljudskih patnji.

Prema izvornom učenju Svetog pisma: Bog je dobar, on je milostiv, istinit i praveda. On je ljubav. On je sveznajući i svemoćan…

Zato se mnogi pitaju: ako je to zaista tako zašto onda toliko patnji, stradanja i zla često pogadja nedužne, nemoćne ljude?

Ko je stvarno uzrok i izvor zla na ovom svetu?

Da li je moglo biti drgačije, bolje, lepše ako je On naš Tvorac?

Sva ova pitanja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim jer ona duboko prodiru u naše biće. Ona često unose veliki nemir i konfuziju u temelje našeg verovanja.

U ovoj emisiji možete da vidite kako je izvorno zlo nastalo. Kako na njega gleda i kako ga predstavlja Biblija a kako neki paganski pokreti.

Ono što se zaključuje na kraju, daje odgovor ko i zašto pati, ko je odgovoran za sve to što ljudi proživljavaju. Dobri poznavaoci Biblije kažu da se trenutno odvija prava “bitka” između Boga i sotone, gde će na kraju Bog sve ponovo stvoriti da bude lepo i bez patnje i bola, bez strahova i bolesti.

Na kraju ostaje pitanje: Da li želite Vi da budete u tom novom svetu?

Pogledajte emisiju i saznajte više o istorijatu zla i velikoj “borbi” koja se trenutno odigrava, kako kažu ovi predavači.

Za više tekstova posetite traganja.org

Prvih deset čitalaca koji pozovu na broj 060/80 – 80 – 119 dobijaju knjigu na poklon.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com