Društvo

Zaštitna ograda i na Bulevaru Nemanjića kod pijace na Trošarini

Nakon što je ogradu na razdelnim ostrvima dobila deonica Bulevara Nemanjića kod pijace “Boško Buha” i tržnog centra “Delta planet”, isto ogradu dobila je i deonica Bulevara Nemanjića kod pijace na Trošarini. Radnici “Parking servisa” proteklih dana su iskopali rupe za stubove, a jutors su krenuli i sa postavljanjem same ograde.

Mišljenje Nišlija o ogradi i dalje su podeljena. Jedan broj gradjana smatra da su nepotrebne i da neće povećati bezbednost u saobraćaju, već će samo ograničiti kretanje pešaka, dok drugi smatraju da su potrebne jer pešaci prelaze kolovoz van pešačkog prelaza. Gradjani se pitaju i zbog čega se još nije krenulo sa postavljanjem zaštitnih ograda na bulevarima na obodu grada na kojima se zbog prebrze voženje često dogadjaju saobraćajne nezgode.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Ово је град и потребно је поштовати утврђена правила !
    Постављање ограде је нешто што је требало давно урадити .
    Тешко је променити навике оних који мисле да могу где желе да пређу улицу . Ово није ливада ово је град ! Мењајте навике или животну средину !

    1. Da li znate od koga su kupili ove ograde? Da li znate zasto je ograda ovog tipa opasna u slucaju saobracajne nesrece?
      Da li u ovoj drzavi, pa barem na Bulevaru ne mogu da se postave saobracajci koji bi samo to regulisali mesec dana i udarali po dzepu. Botu raspali, lepse bi bilo da je ovaj grad livada jer sve vise licimo na kinesku robnu kucu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com