Društvo

Zaštita po preporukama ruskih lekara u Domu zdravlja

Ekipa ruskih lekara obišla je Dom zdravlja. U ovoj ustanovi navode da će sve preporuke ruskih kolega već danas biti ispoštovane.

U cilju što efikasnijeg pružanja usluga pacijentima sumnjivim na infekciju virusom KOVID 19 u Kovid centru Doma zdravlja Niš i što bolje zaštite zaposlenih koji su uključeni u proces rada, Dom zdravlja je obišla ekipa ruskih lekara.

Oni su predvođeni pomoćnikom direktora za nemedicinska pitanja Danijelom Nešić, uz prisustvo saradnika, obišli sve segmente Kovid centra – od ulaska zaposlenih i pacijenata, trijažni centar, ordinacije, prostorije za uzorkovanje materijalaza testiranje na KOVID 19, laboratorijski prostor i prostor Službe za radiološku dijagnostiku namenjen pacijentima sumnjivim na Kovid infekciju.

“Zadovoljni su organizacijom ali uputili su i dodatne preporuke kako bi se što efikasnije zaštitili zaposleni u Kovid centru Doma zdravlja Niš. Sve preporuke već u toku dana biće ispoštovane”, saopštavaju iz Doma zdravlja Niš.

Zaposleni u Domu zdravlja su se i javno zahvalili kolegama iz Rusije na prenesenom znanju i preporukama koje će, kako kažu, svakako usvojiti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com