Lica Niša

Zapušten košarkaški teren na Bulevaru, građani traže da se uredi

Tragovi guma, kočenja, blato, išaran koš, polomljena ograda, izbledela farba, stanje je košarkaškog terena na Bulevaru Nemanjića kod Delte.

Građani koji su se obratili Niškim Vestima apeluju na nadležne da urede ovaj deo grada i da urede teren koji je jedina šansa omladine iz tog dela grada, da se bave sportskim aktivnostima.

“Najlepša lokacija u gradu, a da teren ovako izgleda. Sramota!”, kaže Nišlija.

Teren će se urediti, ali ostaće pitanje zašto je u ovakvom stanju? Upravo su košarkaški tereni koji se nalaze u stambenim blokovima bila kultna mesta mladih na kojima su prve košarkaške korake gradili mnogi, kasnije poznati košarkaši. Loptanje pod obručima, bila je česta slika. Sada su loptu, sudeći po tragovima kočenja na ovom terenu, zamenili automobili.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

  1. Podrzavam, no nije mi jasno ko su ti “nadlezni”? Vecnik za sport je anonimus,kazu da ne dolazi ni na posao a ovi ostali iz kabineta, moraju da smisle pricu, da su oni zasluzni, pa ako za njih ima fajde, sredice !

  2. Nisu to tragovi guma, ja sam video kako covek farba teren sa nekom smolom, mislio sam da se sprema za novu podlogu.

    1. Nisam video coveka ali sam pretpostavio da je nesto tako. Bilo je jos sveze kad sa dosao. Ne znam sta je poenta te sole ili katrana.

  3. Kada se i ako se uredjuje, treba obratiti paznju na mrezu iza koseva. Prethodna je bila paucina i kratko trajala, znaci postaviti jacu. Sramota je sto je neko teren premazao i unistio a nije odgovarao.

  4. Neki je sipao bitumen. Juče sam bio tamo i nagazio, i zalepio se za tu “smolu” jer je bilo toplo i rastopila se.
    Takođe su demontirani obruči sa tabli.

    Verovatno je neki penzioner sa druge strane mosta imao da zameri ljudima koji uveče igraju basket.

    Jeste li prijavili policiji ovo? Ovo je ozbiljna stvar, neko je s umišljajem investirao novac da uništi nekoliko košarkaških terena. Trebalo bi da prođe policija kroz solitere da se raspita, i neko će verovatno imati ideju ko je.
    Neka proda stan da se renovira teren.

    Jel neko iz Niških Vesti pozvao policiju da pogleda ovo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com