Sport

Zapaženi rezultati plivača PK Sveti Nikola na Takmičenju zemalja centralne Evrope za mlađe juniore

Takmičenje zemalja centralne Evrope za mladje juniore, na kome su učestvovale reprezentacije Madjarske, Rumunije, Slovenije, BiH, Makedonije i Srbije, održano je proteklog vikenda u Novom Sadu. Srbiju je predstavljalo16 najboljih plivača, a medju njima i dva plivača PK Sveti Nikola.

 

Nikola Lazarević osovjio je drugo mesto u disciplini 200m prsnim stilom sa vremenom 2:24.40 što je ujedno i novi državni rekord do 15 godina. Nikola je u disciplinama 200m i 400m mešovito zauzeo 5. mesto sa novim ličnim rekordima.

Uroš Canić je prvog dana takmičenja kao član štafete reprezentacije Srbije osovjio drugo mesto u disciplini 4x100m mešovito. Uroš je drugog dana takmičenja zauzeo 6. mesto u disciplinama 100m i 200m prsnim stilom.

“Izuzetno smo zadovoljni rezultatima naših plivača na ovom prvenstvu. Ovo je svakako njihov najveći uspeh u dosadašnjoj karijeri, a nadamo se da će i ubudće na ovakav način predstavljati svoj klub, grad i državu”, navode iz PK Sveti Nikola.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com