Sport

Zapažen uspeh kuglašica KK “Čair”

Niške kugčašice iz KK “Čair” ostvarile su nedavno zapažene uspehe na seniorskom prvenstvu Srbije 2022.- centar u tandemima kao i juniorskom Državnom prvenstvu.

Prvo mesto i titulu prvaka Srbije grupa centar osvojio je tandem Marina Pašić i Hajnal Holod oborivši 557 čunjava ispred na papiru favorizovanjih tandema iz Beograda. Značajan uspeh ostvario je i drugi tandem u sastavu Natalija Hadžič i Slađana Stojadinović plasmanom na 4. mesto sa samo dva čunja zaostatka za trećeplasiranim. Ova tandema su se plasirala na Državno prvenstvo, saopštio je ovaj niški kuglaški klub.

Najmlađe kuglašice KK Čair na svom prvom zajedničkom nastupu su potvrdile da ne treba brinuti za budućnost ovog sporta. Stamenković Nađa, Mladenović Zorica (2006.), Manojlović Jana (2007.) i Radosavljević Dejana osvojile su 5. mesto na ekipnom prvestvu Srbije za juniorke koje je održano u Kovačici u konkurenciji 12 ekipa iz cele Srbije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com