Društvo

Zapamtite dobro ime buduće srpske glumice – Danica Nedeljković

Na današnjoj pres konferenciji za novinare povodom filma “Rekvijem za gospođu J.” govorila je jedna od najmlađih nada srpske glume, Danica Nedeljković. Nažalost, ostatak ekipe je bio sprečen da dođe.
Glumac treće festivalske večeri je Nebojša Milovanović za ulogu u filmu “Nigde”.

Fenomenalna mlada glumica, Danica Nedeljković, oduševila je nišku publiku ulogom Koviljke u filmu “Rekvijem za gospođu J.”

Na pitanje kako je došla do snimanja ovog filma, mala Danica nije krila uzbuđenje dok je pričala.

“Morala sam da prolazim krug kvalifikacija. Pored mene bile su još tri devojke, ali sam na kraju ja bila izabrana i jako sam srećna zbog toga. Od koristi su nam jako bili i časovi glume, gde su nam pomagali glumci sa strane. “ – dodala je Danica.

Kada su je upitali kakva je bila Mirjana Karanović dok je spremala film, uz osmeh je dodala da je bila malo strožija ali da je bilo uživanje raditi sa njom.

Na samom kraju je dodala da bi volela da se bavi ovim poslom u budućnosti i da ima još nekoliko predstava u skorije vreme.

Večeras, četvrte večeri Festavala na programu su flmovi “Ime: Dobrica, prezime: nepoznato” u režiji Srđe Penezića i  IN MEMORIAM “Slepi putnik na brodu ludaka” reditelja Gorana Markovića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com