Hronika

Zapalio se i eksplodirao autobus u Niškoj Banji (FOTO)


Autobus “Niš-ekspresa” potpuno je izgoreo na kružnom toku u centru Niške Banje danas oko 16 časova, potvrdili su u Policijskoj upravi u Nišu.

“U požaru srećom niko nije povredjen, već je pričinjena materijalna šteta. Vatrogasci su još na terenu i gase požar”, kazali su u policiji.
Prema izjavama očevidaca, vatra je odjednom buknula u autobusu, a kada se plamen proširio začula se eksplozija.
Pre dve godine, 22. decembra, takodje na kuružnom toku u Niškoj Banji potpuno je izgoreo autobus “Niš-ekspresa”, a srećom ni tada nije bilo povredjenih lica jer su vozač i kondukter uspeli da se udalje pre nego što se vatra rasplamsala.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Da se javi požar nije ništa čudno, ma koliko vi autobus odrzavate autobus se kvari i nešto na nešto padne i upali se. S obzirom da je iz zadnjeg dela krenuo požar znači da je grejanje zakazalo.

    Potrebna je brža reakcija samih vatrogasaca, posle 15 minuta su stigli. Policajci takodje su nespremni bili. Kod nas hitne službe malo slabije rade svoj posao. Prvo su stigli vatrogasci a posle i policija. Policijska patrola je već bila na delovanju tj jedan policajac da zaustavi saobraćaj, koji nije saobraćajac već dežurni.

    Sve u svemu, promenite prevoznika za Nišku banju, očigledno su busevi jako opterećeni pri usponu, kao da se penju uz himalaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com