Hronika

Zapalimo sveće, neka gore, da ga ispratimo na večni počinak u nebeski raj

Milan Andrejić, mladi privrednik i većnik Gradske opštine Palilula biće sahranjen u sredu 1. aprila u 13 časova na Novom groblju u Nišu.

Zbog vanrednog stanja i nemogućnosti okupljanja većeg broja ljudi, porodica poziva rodbinu i prijatelje da u to vreme zapale sveće kod svojih kuća.

“Pozivamo rodbinu i prijatelje da u 13 sati zapale sveće, neka gore, da ga ispratimo na večni počinak u nebeski raj”, napisala je ožalošćena porodica Andrejić.

 

Milan Andrejić preminuo je 28. marta u Kliničkom centru u Nišu.

“Teška bolest koja je zadesila čovečanstvo odnela je život našeg nikad prežaljenog sina, oca, supruga, brata, devera zeta i kuma”, stoji na plakati.

Od Milana Andrejića su se ovih dana putem društvenih mreža opraštali mnogobrojni prijatelji i saradnici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Jedan komentar

  1. Ja se danima pitam i objavljujem komentare po ostalim medijima, zašto niko nije objavio Milanovu smrt na konferenciji u 15h i zašto se KC-Niš nikako ne čuje danima već…
    Evo i ova žena iz Bujanovca, prećutaše i njenu smrt.
    Iskreno nisam poznavao Milana ali me boli neistina i nemarnost iz priloženog teksta njegovog prijatelja koji ću ponovo ponoviti ovde.

    – Branislav Jovanovic:
    U trenucima kada sam izgubio najboljeg prijatelja, ne mogu da slušam apele sa konferencije za štampu!
    Ljudi, da li ste svesni da je čovek danima tražio pomoć i vraćan sa dijagnozom da ima običnu prehladu uz preporuku da prima injekcije bez želje da ga bilo ko testira. I posle nekoliko dana borbe, kada je sa temperaturom 39,5 uz kašljanje i povraćanje, niko nije hteo da ga odveze, već je to učinio otac, i niko nije hteo da ga primi na Infektivnu kliniku, sve dok nisam pozvao te noći ljude iz vrha zdravstva u Nišu. Uz moju intervenciju je tek primljen u bolnicu! Čak ni nas koji smo svakodnevno sa njim bili u kontaktu niko nije hteo da testira iako smo uporno ,zvali call centre. Svaka čast lekarima koji se bore za živote, ali ovde se radi o nemaru i izgubljenom mladom životu.
    Najteže je njegovoj porodici, a grad je izgubio uspešnog mladog malog privrednika.
    ANDRO, POČIVAJ U MIRU, NEKA TE ANĐELI ČUVAJU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com