Hronika

Zamalo izbegnuta tragedija. Teška, metalna ograda pala sa drugog sprata zgrade (FOTO)

Velika metalna ograda pala je sa terase zgrade kod Trga učitelja Tase i oštetila jedan automobil. Na svu sreću, u tom trenutku nije bilo prolaznika, pa niko nije povređen.

Kako se to dogodilo ispričao je za Niške vesti Ljubomir, sa čije je terase pala metalna ograda.

“Ujutru sam izašao na terasu da pogledam gde mi je automobil ispred zgrade. Uhvatio sam se rukom za ogradu, ona je cela metalna sa rešetkama. Odjednom je krenula napred i počela da pada, a i ja za njom. Jedva sam uspeo, onako u šoku, da se zadržim da ne poletim i ja sa njom”, kaže Ljubomir.

Ograda je nakon pada udarila automobil koji je bio parkiran ispod i odskočila. Ljubomir dodaje da se ograda nikada nije klatila i da sada postoji bojazan kod stanara, jer u zgradi postoje još tri takve terase.

“Postoji verovatnoća da i one padnu. Stvarno može da dođe do ozbiljnog problema. Kada je pala videli smo da je bila potpuno zarđala, a samo su stubovi dole ubačeni u beton. To je konstrukcija od četiri metra”, ističe Ljubomir.

On dodaje da su obavešteni upravnik zgrade i izvođač radova koji će proveriti ostale ograde i utvrditi problem.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com