Politika

Zamajivanje naroda praznim pričama

“Slušamo ovih dana o izgradnji auto-puta Beograd – Bar, Beograd – Sarajevo, auto puta Niš – Priština, brzim prugama od Niša do Sofije, od Beograda do Subotice, metrou kroz Beograd, a naš standard plata na nivou afričkih zemalja. Čoveku da se zavrti u glavi od praznih priča pred izbore”, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije “Niš, moj grad” u Skupštini Grada Niša.

On kaže da se u Nišu oko nepostojećeg kružnog toka kod Brzog Broda, koji nije imovinski rešen, biciklističke staze, bulevara, pešačke zone i trotoara okupilo dve stotine ljudi, ministri iz vlade Srbije, čelnici grada kao i rukovodioci državnih i gradskih javnih preduzeća.

“Gospodo, ne vređajte nam inteligenciju, do sada ništa od ovoga što ste pričali niste uradili. Evo još malo šest godina od kad ste na vlasti, a niste uradili nijedan kružni tok, bulevar, biciklističku stazu, nijednu školu, nijedno obdanište, nijedan most, ni sportski teren.Ne možete da okrečite i da obeležite ono što smo mi uradili. Ne zamajavajte više narod”, zaključuje Jovanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com