Politika

Zajedno u Nišu: Radnici Gradske uprave primorani da sakupljaju kapilarne glasove

Predsednik Gradskog odbora stranke Zajedno u Nišu Slaviša Dinić rekao je danas da se toj stranci svakodnevno javljaju radnici niške Gradske uprave i javnih komunalnih preduzeća koji su uslovljeni da prikupljaju kapilarne glasove za Srpsku naprednu stranku.

Foto: B. Lj.

“Nekome kažu 10, nekome 100 glasova. Ljudi ne smeju da odbiju jer im se preti otpuštanjem sa posla”, naveo je Dinić na konferenciji za medije ispred Skupštine grada Niša.

On je kazao da se pritiskom na zaposlene i prikupljanjem kapilarnih glasova bave “partijski nameštenici” koji i ne dolaze na posao u pojedina javno komunalna preduzeća, a tamo se vode kao zaposleni.

Dinić je rekao da su advokati stranke Zajedno spremni da pomognu radnicima Gradske uprave i gradskih javno komunalnih preduzeća koji trpe pritiske i ucene. Izneo je da su zaposleni u Gradskim upravama primorani da se samoorganizuju da bi im bile čiste prostorije u kojima rade i toaleti, pošto čistačica ima samo tamo gde rade “VIP funkcioneri”.

Dinić da zaposleni u pojedinim upravama sami kupuju hemijska sredstva za čišćenje toaleta, a pojedini toaleti se i ne čiste pa je pored njih “nemoguće proći” zbog smrada.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

4 Komentara

  1. И када сте ви били на власти није било добро, али ово сада је дно – дна. Структура СНС, са вишеструким прелетачима, је морални понор, који предводи Намештеница без иоле талента.

  2. Gospodine diniću setite se kako je vaš rođak dao otkaz u železnici i uzeo otpremninu a vi ste ga u roku par dana zaposlili u jedno javno preduzeće

  3. Baš tako …mislm da treba da se obeća i na kraju mafijapke korumpirane črlnike grada zeznuti da ga ladno ispuše u Nišu…ceo centar smrdi na kanalizaciju tj fekalije ko ce normalan u Nišu da glasa za sadašnje vodeće ljude SNS …prošetajte gradom i smučiće se svakom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com