Promo vesti

Zajedno sa kolektivom za najlepše novogodišnje trenutke – Mascaron!

Obeležite završetak uspešne godine i otvaranje novog poglavlja radnih pobeda, na originalan i prijatan način u Restoranu Mascaron!

Proslava Nove godine, sa kolegama i prijateljima iz radnog okruženja, uvek ima posebnu draž. To su ljudi sa kojima provodimo najviše vremena. Sa kojima delimo i lepe, ali i one stresne i napete trenutke.

MASCARON

Zbog toga, dan kada smo svi na okupu, trebalo bi da bude dan veselja, okrepljenja i ponovnog povezivanja i rešavanja potencijalnih neslaganja među kolegama.

A to sve treba da se odvija u prijatnoj i prijateljskoj atmosferi, baš onakvoj kakvu nudi MASCARON!
MASCARON

U zavnisnosti od broja zaposlenih, Mascaron nudi mogućnost iznajmljivanja sprata (do 40 mesta) ili celog lokala (do 80 mesta).

Meni je originalan, bogat i što je najbitnije, šarenolik, tako da će svako za sebe pronaći ono što će mu ulepšati druženje. Naravno, proslava ne ide bez zdravice, a u Mascaronu nije jednostavno odlučiti se kojim ćete pićem, iz široke palete ponude vrhunskih alkoholnih i bezalkoholnih pića, nazdraviti sa kolegama!

MASCARON

Ono što je još bitno u Mascaronu razmišljaju i o vašem vremenu i obavezama, tako da organizacije proslava kreću već od 1. decembra.

Caffe Restaurant & Bar MASCARON
Orlovića Pavla 12
018 3501351
www.mascaron.rs
FACEBOOK
INSTAGRAM

 

Pozovite 018/350 13 51 ili dođite lično do Mascarona u Orlovića Pavla 12 i rezervišite ili zakažite proslavu i okupljanje o kojima će se dugo pričati!

 

MASCARON

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com