Društvo

Zajedničkom akcijom spašeni pas i mače koji su se zaglavili u motoru automobila

Zajedničkom akcijom Zoo Planeta, njihovog kolege iz organizacije “Animal rescue Serbia”, komunalne policije, Parking servisa, automehaničara i veterinara spašeni su pas i mače koji su se zaglavili između kablova i motora automobila.

“Pas mešanac terijera pojurio je tri mačeta koji su se sakrili u motoru jednog automobila na parkingu. Za njima utrčao je i pas i zaglavio se između motora. Dva mačeta su uspela da se izvuku i izađu, ali jedno mače i pas ostali su zaglavljeni u crevima, kablovima i samom motoru”, navode iz udruženja Zoo Planet.

Oni dodaju da su zapomaganje psa čule komšije obližnje zgrade i potražile pomoć od raznih organizacija za zaštitu pasa. Na kraju su se obratili komunalnoj policiji koja je izašla na teren i nakon toga pozvali Zoo Planet.

“Mi smo pritekli u ponoć, ali zbog nepristupačnosti da se pas izvuče morali smo da potražimo pomoć i asistenciju. Nakon sat vremena uspeli smo da izvučemo psa bez ikakvih povreda. Maca je takođe odmah spašena i izvučena. Jedna uspešna akcija i dva nevina života su spašena”, poručuju iz Zoo Planeta.

Iz ovog udruženja dodaju da je malenu kujicu pregledao veterinar i ustanovljeno je da nema nikakvih povreda, a odmah nakon toga uspeli su i dajoj nađu dom.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com