DruštvoKultura

Zadužbinarski koncert “U čast predaka, za budućnost potomaka”

Pravoslavno sportsko udruženje “Sveti Srb i ja” i Krfsko društvo grčko-srpskog prijateljstva, uz pokroviteljstvo Grada Niša i podršku Društva za negovanje slobodarskih tradicija Srbije, Balkanskog centra evropskih studija, organizuju Zadužbinarski koncerat pod nazivom “U čast predaka, za budućnost potomaka” u Svetosavskom Domu kod Saborne crkve u ponedeljak 13. novembra od 19. 30 časova.

Koncerte izvodi preko 100 umetnika sa Krfa članova Filharmonije “Barbati” i hora Kulturnog društva veterana “Tomas Flaginis” sa solistima Gerasimosom Andreotisom, Spirosom Dukakisom i Pantelisom Kondosom, a sve pod dirigentskom palicom maestra Panagisa Barbatisa.

Ovaj događaj je haritativnog karaktera, koji se ogleda u tome što će posetioci kupovinom karte za zadužbinarski koncert u isto vreme dati prilog za izgradnju dečijeg i omladinskog obrazovnog kampa koji je Sveta Srbija započela na Krfu.

Karte se mogu kupiti u Domu Vojske.

Sve informacije na telefone: 0641588655; 0648636802

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com